Welkom in de wondere wereld van Eva Slierendrecht aka Eva Hoops…

Als Founder van Vitamine Blij verzorgt Eva Hoops diverse soorten festival entertainment bij meer dan 100 events per jaar. Ze leeft in een wereld vol verrassende verhalen, bijzondere ontmoetingen en creativiteit is de rode draad door haar leven. Het allerleukste vindt ze het om samen met bevriende artiesten op te treden. Met elke keer weer een andere setting, van wilde shows tot sierlijke performances.

Naast performer is Eva ook gecertificeerd hoelahoep docente middels de Hoop Love Coach Teacher Training die ze in 2018 heeft afgerond. En sinds 2020 is ze ook gecertificeerd als: Begeleider in de Circuskunsten.

Ze verzorgt met plezier hoepel workshops voor kinderen of volwassenen, ook maakt ze zelf mooie hoepels en ze maakt oefenhoepels, performance hoelahoepels en ism met de lichtkunstenaar van Indivisuals ook ledhoops verkrijgbaar via www.ledhoepel.nl.

Festivals waar Eva via Vitamine Blij eerder hoopdance performances, hoelahoep area’s of “maak zelf een hoepel” workhops heeft verzorgd zijn o.a.; Into The Woods Festival, Geheime liefde, Mystic Garden festival, Thuishaven Events, La Reve Events en de Artyfarty Solar Pre-party. Voor het overzicht van alle festivals en events zie het kopje evenementen.

Nieuwsgierig? Trek aan de bel! Mail Eva@vitamineblij.nl

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *